Bases de participació

INDICACIONS PRÈVIES

1. L’edat de tots els membres del grup ha de ser menor de 30 anys. En cas de dubte, l’organització es reserva el dret de demanar els DNI a les persones seleccionades que consideri oportunes.

2. S’acceptarà qualsevol estil, sempre que les lletres no continguin referències sexistes, xenòfobes, feixistes, homòfobes, etc.

3. Els grups seleccionats en edicions anteriors podran tornar-se a presentar en cas d’oferir noves propostes.


DOCUMENTACIÓ D’INSCRIPCIÓ

4. S’ha d’enviar una maqueta o enllaç web que inclogui un mínim de tres temes propis a l’adreça electrònica: info@amplificat.org.

5. Les maquetes s’acceptaran de l’1 al 28 d’abril.

6. La maqueta s’ha de complementar amb:
– La fitxa d’inscripció omplerta [descarregueu-la en PDF o com a arxiu de Microsoft Word]
– Una fotografia recent

7. En cas de ser seleccionats per participar, caldrà que aporteu la següents autoritzacions:
– Drets d’ús d’imatge personal [descarregueu el model per a majors d’edat]
– A més de l’anterior, els menors d’edat també hauran de presentar una autorització de participació al concurs signada per un/a tutor/a legal [descarregueu el model d’autoritzacions per a menors]

No es podrà participar al concurs si no es presenten les autoritzacions.


MECÀNICA DEL CONCURS

8. Com a criteri de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de la proposta musical, així com el fet que siguin propostes noves i d’artistes novells.

9. De totes les maquetes rebudes, actuaran al concurs 5 grups com a màxim.

10. Les maquetes seran seleccionades per un jurat format per persones membres de l’organització i professionals de l’àmbit musical.

11. El jurat podrà declarar deserta alguna d’aquestes 5 places.

12. Es celebrarà un únic concert el dissabte 15 de juny a les 20.30 h a l’esplanada del Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).

13. Els grups seleccionats hauran de tocar en directe un repertori de 25 minuts com a màxim. En aquest repertori hauran d’incloure els temes propis presentats en la maqueta i en cap cas podran interpretar temes versionats d’altres artistes.

14. L’ordre dels premiats es decidirà segons el criteri d’un jurat professional (75%) i per la votació del públic assistent (25%). El jurat professional de la final estarà format per persones vinculades al món de la música.

15. Tots els grups seleccionats per participar a l’Amplifica’t seran premiats amb 200 €.

16. A més, hi haurà premis pels dos primers classificats, que consistiran en vals de compra per a la botiga Musical Fusté,  amb els següents imports:
1r premi: 1.000 €
2n premi: 500 €

17. Els grups hauran de portar els seus instruments i amplificadors i hauran d’adaptar-se a les especificacions tècniques que proporcioni l’organització. En cap cas es podrà modificar la proposta tècnica ni aportar microfonia pròpia. Per la seva banda, l’organització proporcionarà l’escenari, equip de so, personal tècnic, il·luminació i el cos de la bateria. En cap cas els grups participants podran aportar personal tècnic propi.

18. L’organització marcarà els horaris de les proves de so del dia del concert. Caldrà que tant els membres dels grups participants com el material que hi aportin siguin a l’espai del concert a l’hora marcada.

19. Previ al concert es realitzarà una reunió per aclarir temes tècnics així com per organitzar el material entre les diferents bandes (caldrà compartir-lo) i es decidirà l’ordre dels concerts de la final. L’assistència a aquesta reunió és obligatòria.

20. El jurat es reserva el dret a declarar un premi desert i a resoldre qualsevol situació no prevista de la manera que consideri més adient.


ALTRES CONSIDERACIONS

21. La participació a l’Amplifica’t 2019 implica l’acceptació d’aquestes bases.

22. L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material rebut per fer difusió de l’Amplifica’t (Web, xarxes, mitjans de comunicació,…).


A %d bloguers els agrada això: